El Tribunal de les Aigues de Valencia. El fluir de una tradicio

El Tribunal de les Aigues de Valencia. El fluir de una tradicio
 • Título/Denominación
  El Tribunal de les Aigues de Valencia. El fluir de una tradicio
 • Materia
  Trabajo de clase
 • Estilos
  Indefinido Arte de la Alta Edad Media
 • Iconografía
  2 - Naturaleza 21D - agua (uno de los cuatro elementos) 31 - el hombre en sentido biologico general 36 - hombre y su entorno 4 - Sociedad, Civilizacion, Cultura
 • Periodo
 • País
  España
 • Ciudad
  Comunidad Valenciana
 • Localización
  Valencia
 • Autoría de la ficha
  Irene Sanchis Beltran
Descriptores:Conservación Identidad Patrimonio cultural Preservación Histórica


resumen
añadido el 25/11/2017

Durant el desenvolupament d'aquest treball es pretén identificar i descriure el Tribunal de les Aigües de València, una forma d'expresió cultural que simbolitza tot un referent de justícia i que garantix el bon enteniment entre les gents que tenen com a base de vida el cultiu de l' Horta de València. Per qüestions pàctiques, en primer lloc es comentarà tant la part històrica com iconogràfica, i finalment una valoració i criteris aplicats en la consideració del Tribunal com a patrimoni inmaterial de l'Hmanitat.Bibliografía

- BONET NAVARRO, José. El Tribunal de les Aigües de València: claus jurídiques. València: Institució Alfons el Magnànim-Diputació de València, 2014. 

 
- BORRULL I VILANOVA, Francisco Xavier. Tractat de la distribució de les aigües del riu Túria i del Tribunal dels Sequiers de l'horta de València. València: Empresa General Valenciana de l'Aigua, 1995. 
 
- GINER BOIRA, Vicente. El Tribunal de les Aigües de la Vega de València.  València: Publicacions de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació, 1953. 
 
- MARTÍNEZ SANMARTÍN, Luis Pablo. El Consell d'Homes Bons de l'Horta de Múrcia i el Tribunal de les Aigües de la Vega de València. Múrcia: Direcció General de Cultura de la Regió de Múrcia; València: Direcció General de Patrimoni Cultural Valencià, 2005.
Comentarios
Resposta als comentaris
Por 6 el 06/01/2018 a las 20:52

En primer lloc, moltes gràcies per les opinions i comentaris, ens serveixen d'ajuda per millorar el treball definitiu i, a més, ens agrada saber que el trobeu interesant i novedós. En segon lloc, caldria dir que hem pres nota de totes les recomanacions i objeccions que s'han comentat, com l'idea de col·locar les imatges durant el desenvolupament del treball. Ho tindrem en compte ja que, juntament amb algunes correccions específiques, ha sigut la proposta més esmentada.

De nou, gàcies.

Por Adria el 22/12/2017 a las 22:20

Es presenta un treball ben plantejat en quant a contingut i estructura, i ben elaborat. Destaca per les aportacions propies que complementen la informació bibliogràfica consultada. Sols es proposa la millora d'algunes petites questions tipogràfiques.

La fitxa és correcta.

Por celiaramiro_ el 20/12/2017 a las 13:40

Este trabajo inicialmente llama la atención por arriesgarse a versar sobre patrimonio inmaterial, y no se desmerece en absoluto a lo largo del trabajo. Una gran cantidad de información aportada de manera coherente y ordenada. Las notas a pie de página no solo remiten a la bibliografía, sino que hacen aclaraciones muy útiles para la mejor comprensión del texto. El único reproche posible es la distancia entre las imágenes y el texto que las refiere, pues hubiera sido mucho más útil y dinámico si se encontrasen conjuntamente. 

Lidia E.S.
Por Lidia el 15/12/2017 a las 19:55

M'ha resultat molt interessant llegir el treball gràcies al seu estil més dinàmic. L'ús de fonts escrites i la inclusió d'aquestes fa molt més lleugera la lectura del text. L'única crítica que li podria fer és que jo personalment hauria posat les imatges prop d'on es citen per tal de fer més fàcil la lectura, ja que així hem d'anar a les últimes pàgines per a veure la imatge de la qual es parla.

Així que sols em queda donar-vos l'enhorabona per haver fet un treball tan interessant de llegir.

Imma A.
Por 6 el 09/12/2017 a las 12:30

Estic molt d'acord amb l'opinió dels meus companys, ja que és un treball molt ben plantejat, redactat i elaborat. Quasi no s'han pogut extraure faltes d'ortografia, i, a més, l'índex és molt clar, gràcies al qual el lector es pot guiar al llarg del treball molt fàcilment. Per altra banda, les notes a peu de pàgina estàn molt ben realitzades, ja que, a banda de la informació que se'ns dona, ajuden a reforçar la lectura i a entendre millor el tema del qual s'està tractant.

Per últim, un aspecte a destacar és la gran quantitat de bibliografia que s'ha utilitzat per a la realització del treball.

Enhorabona!

Para publicar comentarios tienes que estar registrado.